Καλάθι : 0
Το καλάθι σας είναι άδειο!

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ


Όροι Χρήσης

 ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ

Η ΕRGOSAFETY GROUP A.E., ως Υπεύθυνος Επεξεργασίας, αναγνωρίζει και δίνει πρωταρχική σημασία στην υποχρέωση
συμμόρφωσης με το ισχύον κανονιστικό και νομοθετικό πλαίσιο όσον αφορά στην εν γένει προστασία του ατόμου από την
επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. Σκοπός της παρούσας δήλωσης είναι η ενημέρωσή σας ως υποψήφιοι ή/και
υφιστάμενοι πελάτες μας και ως εν γένει συναλλασσόμενοι με εμάς αναφορικά με την ορθή επεξεργασία στην οποία υποβάλλονται
τα προσωπικά σας δεδομένα, στο πλαίσιο εκτέλεσης των εργασιών μας και της εν γένει συναλλακτικής σχέσης σας με εμάς
σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στον Γενικό Κανονισμό Προσωπικών Δεδομένων 2016/679 (GDPR) και στο ειδικότερο ρυθμιστικό
πλαίσιο εφαρμογής του. Σας ενημερώνουμε, ότι υπεύθυνος προστασίας δεδομένων (DPO) έχει οριστεί ο Γεώργιος Καρβουντζής του
Κωνσταντίνου, με email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. & Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

 

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ

Τα προσωπικά σας δεδομένα τηρούνται και επεξεργάζονται απο το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρίας ERGOSAFETY GROUP A.E.  σύμφωνα με τον νόμο 2472/1997 περιλαμβανομένων των τροποποιήσεων του αλλά συμπεριλαμβανομένων και όλων των ανάλογων και σε ισχύ νόμων του Ελληνικού Κράτους που βρίσκονται σε εφαρμογή κάθε χρονική στιγμή.

Τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που σας ζητάμε και μας παραχωρείτε, είναι τα τυπικά και συνηθισμένα στοιχεία σας και αφορούν μόνο την ολοκλήρωση της αγοράς σας και την παράδοση της παραγγελίας σας, και αποσκοπούν στην καλύτερη εξυπηρέτηση σας και μόνον σε αυτή.

ΤΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΑΣ ΖΗΤΑΜΕ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ
Ονοματεπώνυμο, διεύθυνση,ΑΦΜ, τηλέφωνο, το e-mail σας και ένα password) ΜΟΝΟΝ ΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΤΕ Για να δείτε [ να κανετε περιήγηση ] στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα ergosafety.gr δεν χρειάζεται να δώσετε καμία προσωπική πληροφορία.
Θα χρειαστούμε προσωπικά δεδομένα (Ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο, το e-mail σας και ένα password) μόνο όταν προχωρήσετε σε παραγγελία προϊόντων.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΑΓΟΡΑΣ:
Αν θέλετε να εκδοθεί τιμολόγιο μας αποστέλετε τα απαραίτητα για την έκδοση τιμολογίου στοιχεία δηλαδή, όνομα ή επωνυμία εταιρείας, ΑΦΜ, ΔΟΥ και διεύθυνση έδρας. Διαφορετικά εκδίδουμε απόδειξη λιανικής πώλησης επ ονόματι σας.

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΣΑΣ
1.Διαχειριζόμαστε τα στοιχεία που μας δίνετε για τους εξής λόγους και μόνον:
Για να διμηουργήσετε τον λογαριασμό σας . Εχοντας λογαριασμό στο  ergosafety.gr   έχετε πλήρη πρόσβαση στις παραγγελίες σας παλαιές και νέες καθώς και ιδιαίτερη ενημέρωση για προϊόντα που σας ενδιαφέρουν.

2.Για να σας παραδόσουμε όπου θέλετε τις παραγγελίες που θα κάνετε με το online σύστημα μας. Για επιβεβαίωση των παραγγελιών σας, για επικοινωνία μαζί σας για θέματα που σας ενδιαφέρουν ή για να λάβουμε ηλεκτρονική αλληλογραφία απο σας.Για να σας ενημερώνουμε εφ όσο σας ενδιαφέρει, για προσφορές και για νέα προϊόντα.

Δεν διακινούμε προσωπικά σας στοιχεία σε τρίτους (άρθρο 11 ν. 2472/1997)
Εξαίρεση είναι η περίπτωση που οι συγκεκριμένες πληροφορίες ζητηθούν με δικαστική απόφαση από όργανα του Νόμου.

ΤΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΕΧΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΣΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΑΣ

Αφού συνδεθείτε απο το σημείο: -Ο λογαριασμός μου- έχετε πλήρη πρόσβαση (δικαίωμα πρόσβασης, άρθρο 12 ν. 2472/1997) στο τμήμα Πληροφορίες του λογαριασμού σας απο όπου μπορείτε να κάνετε αλλαγές στα στοιχεία σας ή ακόμα να ζητήσετε τη διαγραφή τους και γενικά να προβάλλετε αντιρρήσεις για την επεξεργασία των δεδομένων που σας αφορούν (δικαίωμα αντίρρησης άρθρο 13 ν. 2472/1997).
Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα επικοινωνήστε μαζί μας: mail


ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

1) Σε περίπτωση χρήσης του κόμβου αυτού, ενημερωθείτε για την ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων και προφυλάξτε τα προσωπικά σας στοιχεία και κωδικούς από τρίτα άτομα.
2) Η επιχείρηση μας μας διατηρεί το δικαίωμα χρήσης των δεδομένων των ηλεκτρονικών σας μηνυμάτων προκειμένου να επικοινωνήσει μαζί σας και να εκτελέσει τις παραγγελίες σας.
3) Η αγορά προϊόντων από το συγκεκριμένο διαδικτυακό χώρο επιτρέπεται μόνο από ενήλικες.
4) Διατηρούμε το δικαίωμα αλλαγής των τιμών χωρίς προειδοποίηση. Οι νέες τιμές ισχύουν από την χρονική στιγμή που εμφανίζονται στο ηλεκτρονικό κατάστημα.

5) Οι τιμές που εμφανίζονται στο ηλεκτρονικό κατάστημα περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.

 


Χρεώσεις των πιστωτικών ή των χρεωστικών καρτών για πληρωμές γίνονται αποδεκτές και η εταιρία  διασφαλίζει την ασφάλεια κάθε συναλλαγής μέσω του συστήματος πληρωμών της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.

ΙΣΧΥΟΝ ΔΙΚΑΙΟ
Ολες οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω του ergosafety.gr διέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο, σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο και συγκεκριμένα από την ΟΔΗΓΙΑ 2000/31/ΕΚ, ΠΔ131/2003 καθώς και το νόμο περί προστασίας του καταναλωτή Ν2251/1994 που ρυθμίζουν θέματα σχετικά με την πώληση από απόσταση, αλλά και από κάθε ισχύοντα σχετικό νόμο την χρονική στιγμή της συναλλαγής.

ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ERGOSAFETY GROUP A.E.

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ
Εχουμε καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την καλύτερη δυνατή περιγραφή των προϊόντων μας στο ergosafety.gr 
Στήν περίπτωση όμως που υπάρχουν περιγραφές εσφαλμένες, σας δίνεται η δυνατότητα επιστροφής σύμφωνα με τους όρους επιστροφής.
Όροι Επιστροφής Προϊόντων που έχουν αποσταλεί.
Η ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας σας δεν πρέπει να είναι μεγαλύτερη απο 10 ημερολογιακές μέρες από την ημερομηνία που θα μας διαβιβάσετε με ηλεκτρονικό μήνυμα ή με φάξ την επιθυμία σας για επιστροφή οποιουδήποτε προϊόντος σας παραδόθηκε και έχει παραγγελθεί μέσα απο το ηλεκτρονικό μας κατάστημα. 
Για να έχετε δικαίωμα να το κάνετε πρέπει να μην έχει παραβιαστεί η συσκευασία και να βρίσκεται στην αρχική της (εργοστασιακή) κατάσταση.
Τρόπος επιστροφής.
Επικοινωνήστε μαζί μας για να συνενοηθούμε σχετικά με τα έξοδα και τον τρόπο αποστολής του προϊόντος σε μας.
Αν θέλετε να φέρετε οι ίδιοι το προϊον για επιστροφή:
Ελάτε στο φυσικό μας κατάστημα [ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΡΚΟΥΔΑ (ΣΤΙΣ ΕΞΟΔΟΥΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΚΙΑΤΟ ΠΡΟΣ ΣΤΥΜΦΑΛΙΑ) ΚΙΑΤΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ]  αφου τηλεφωνήσετε προηγουμένως για να καταγράψουμε ραντεβού και να σας περιμένουμε.
Αφού έρθετε θα ελεγχθεί η κατάσταση του προϊόντος από τον αρμόδιο υπάλληλο, και θα προχωρήσουμε στις υπόλοιπες διαδικασίες παραλαβής του.
ΠΡΟΣΟΧΗ: πρέπει να έχετε υπ όψη σας ότι προϊόν που έχει ανοιχθεί δεν γίνεται δεκτό για επιστροφή.
Για περισσότερες πληροφορίες είμαστε πάντα στη διάθεση σας τηλεφωνήστε μας  στον αριθμό: 27420 24406  08:00-14:00 Δευτέρα μέ Παρασκευή

Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας για κάθε σας πρόβλημα .

Γιατί να μας Επιλέξετε

 

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

(27420)24406
Δευτέρα εώς Παρασκευή
8:00 πμ εώς 2:00 μμ

ΝΕΟΣ Κατάλογος 2015-16

Ο Κατάλογός μας σε μορφή Flip Book

DOWNLOAD

 FACE1 YOYT1 google1
Πίνακας πλοήγησης στο site
Copyright © 2019 ergosafety.gr.
Designed by net123.gr